Сватбен Фотограф Пепи Иванов

София, България

Фотография за Влюбени
rerewe.jpg
Био

Тук е мястото да разкажа малко за себе си, макар че предпочитам хората да съдят по снимките ми, вместо да се впечатляват от Големи Думи...

Все пак за тези, които не ме познават- казвам се Петър Иванов, съпруг и баща от София.

Снимам още от 1992, когато филмът беше цар. Спомням си как започнах с една руска Смяна 8 и се чудех дали апарата снима цветно :)

Аз съм професионален сватбен фотограф - което ще рече, че не само се старая да снимам качествено, но  фотографията е и моята професия, а не хоби за уикенда.

Основно снимам сватби и годежни фотосесии. Имам привилегията да работя както в България, така и в САЩ - отвъд океана, откъдето всъщност започнах да снимам сватби.

Моят стил е микс от традиционни портрети и непринудени ( скрити) снимки + доза артистичност, оригиналност и настроение. (повече за сватбените стилове)

Освен красиви снимки, в Щатите се научих на бърза кореспонденция и поставяне на клиента на първо място. В Денвър например, (град колкото София) има над 1700 професионални сватбени фотографи, но за четири поредни години моето студио печели наградата на WeddingWire / The Knot, която се дава на топ 5% от сватбените фотографи в Америка. Оценяването става в 5 раздела: качество на услугата, професионализъм, добра обратна връзка с клиента, цена и гъвкавост.

***

Краси Димитров

втори фотограф

ртрт.jpg

Краси снима от над 15 години, фен на Никон, баща на две деца

Още работа

Освен сватбената фотография, снимам и продавам продуктова фотография на сайтове като Getty Images и Istockphoto. Някои от моите снимки са използвани от Yahoo, Forbes, Mashable и др.

Какво друго снимам?

Както споменах, моята специалност са сватбите и годежни фотосесии.

В промеждутъците снимам събития, фирмени партита, абитуриентски балове, семейни портрети, кръщенета,

рождени дни и др.